ALGYŐ PARK KFT. KERÁMIA ÜZEM

A Kerámia üzem 1992 óta gyárt műszaki kerámiákat a Dél-alföldi régióban a Szegedhez közeli Algyőn, a JURA Ipari Parkban.
Változatos gyártási technológiának köszönhetően - fröccsöntés, öntés, extrudálás és préselés - az ipari szféra legkülönbözőbb területeire gyártunk minőségi kerámia termékeket.
A termelési paletta legfontosabb termékei a fogászati öntőtégelyek, hőtechnikai kerámiák (bojler fűtőbetétek, pákabetétek, elektromos infra kerámiák, fűtőpatron kerámiák), gázipari kerámiák (gázégőcső kerámia betétek, különböző típusú gyújtóelektródák és ipari gyújtóelektródák), gázipari kerámia ragasztóanyagok, szigetelő kerámiacsövek, valamint a fémöntészeti segédanyagaként funkcionáló salak összehúzó segédanyagok.
A vállalkozás szoros kapcsolatot ápol a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karának Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszékével, amivel karöltve ipari a megrendelők minden igényét igyekszik kielégíteni a K+F területen, az anyagvizsgálattól kezdve egészen a termékfejlesztésig.

Elérhetőségek a következők:
- Honlap: www.algyokeramia.hu