Bakony Ipari Kerámia Kft.

Vissza az előző oldalra

Bakony Ipari Kerámia Kft. / Ceramdisc Kft / Bakony Kopásálló Technológia Kft

A Bakony csoport ipari kerámia gyártó vállalatai (Bakony Ipari Kerámia Kft, Ceramdisc Kft, Bakony Kopásálló Technológia Kft) Közép-Európa egyik legjelentősebb kerámia alkatrészeket előállító társaságává vált az elmúlt években.
Évente több mint 55 millió darab kerámia alkatrészt állítanak elő több mint 200 dolgozóval, termékeiket a világ 20 országában értékesítik, Európán kívül az USA-ban és a Távol-Keleten is. A csoport éves árbevétele meghaladja a 3 milliárd forintot.
A Bakony Ipari Kerámia Kft. több mint négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nagytisztaságú alumínium-oxid műszaki kerámiák sorozatgyártásában, az általa gyártott magas minőségű műszaki kerámia termékek különböző iparágakban kerülnek felhasználásra. Készítenek gáztűzhelyekhez és kazánokhoz gyújtóelektróda szigetelőket, ipari hegesztésekhez fűtőpaplan elemeket, sebészeti eszközökhöz kerámia betéteket, állatok jelölésére alkalmas gyomorszondákat, papírgyártó gépekhez akár 10m-es kerámiaszálakat és komplett víztelenítő egységeket, szivattyúkba tengelyeket és csapágyakat, szelepkerámiákat és egyéb az iparban használatos eszközökhöz alkatrészeket.
Termékeik a vevői követelményeinek megfelelően készülnek, mindenben megfelelnek az elvárásoknak.
Megkeresésre vevőikkel közösen fejlesztik ki a terméket a lehető legjobb megoldás megtalálása érdekében.
A vevőik minél magasabb szintű kiszolgálása és a minőség elérése érdekében 1995 óta az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelően dolgoznak.
Fő profiljuk a kerámia termék tömeggyártása mivel nagy gyártókapacitással rendelkeznek, de kisebb darabszámú termékek gyártására is vállalkoznak.
Jelmondatuk: Célunk a minőség, a vevői megelégedettség!
www.bakonycer.hu