Imerys Tűzállóanyaggyártó

Vissza az előző oldalra

Az Imerys Tűzállóanyaggyártó Kft. Hódmezővásárhelyen, a világelső kerámiaipari beszállító IMERYS Ceramics részeként működő, tűzálló kerámiát előállító középvállalat.

Legtöbbször komplett rendszerként megjelenő égetési segédeszközeik vevőspecifikus, bizalmi termékek. Ezekkel a termékekkel nagy értékű termelő-berendezések biztonságos működését kell biztosítani, nagy hő és mechanikai igénybevétel mellett.

Két fő vevőcsoportjuk  a durvakerámia ipar (tégla- és tetőcserépgyártók) és a finomkerámia ipar (porcelán-, szaniter- és burkológyárak, illetve műszaki kerámiaipar). Termékeik égetési segédeszközök, melyek a kerámiatermékek előállításának gyártóeszközei. Az égetés során azok tartását, alátámasztását, alakjának megőrzését szolgálják.

A társaság jogelődje 1968-ban kezdte meg működését, 1991-től BURTON-APTA néven német-magyar tulajdonú, magyar és európai minőség díjas vállalatként működött, 2003-ban 100%-os BURTON tulajdonba került és végül 2004-től a jelenlegi tulajdonos francia IMERYS csoporthoz tartozik.

Beszállítóit minőségképességük és megbízhatósági szempontok alapján értékelik, szem előtt tartva, hogy jó terméket csak jó alap- és segédanyagok és jó szolgáltatások biztosíthatnak.

Beszállítóikkal és vevőikkel hosszú távú partner-kapcsolatokat építenek ki. Az együttműködést segíti a győztes-győztes szituációt eredményező közös fejlesztések és egymás legjobb ipari gyakorlatának megismerése.
A kreativitást  eredményességük legfontosabb kulcsának tekintik.

www.ikf-solutions.com