Izokerám Kft

Vissza az előző oldalra

Az IZOKERÁM Kft. osztrák tulajdonú cég, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nagytisztaságú oxidkerámia gyártás területén.
Nagy pontosságot igénylő ipari kerámiák előállításához  a szakemberek több éves szerszámtervezési, szerszámkészítési és kerámia gyártástechnológiai gyakorlattal rendelkeznek.
Bonyolult formájú, kis sorozatszámú, egyedi igényeket kielégítő minőségi, főként ipari kerámiák gyártását vállalják rövid gyártási határidővel.
A minőségi oxidkerámia termékek előállításához nélkülözhetetlen, magas műszaki követelményeket kielégítő szerszámokat 3D-s tervező programmal tervezik és  azokat saját jól felszerelt gépműhelyünkben szakembereink segítségével készítik el.
A jelenleg használatos minőségi oxidkerámiai alapanyag mellett folyamatos kutató és fejlesztő munkát végznek az alapanyag területén is a vevőink bővülő igényeinek kielégítése érdekében.
A minőségbiztosítási rendszeren belül egyedi azonosítóval ellátott kerámia termékeket a termelési folyamat minden fázisában figyelemmel kísérik, így kis selejtszázalékkal tudják biztosítani  a megrendelők  számára a kerámiagyártásra vonatkozó a DIN 40680 közepes pontossági fokozatánál jelentősen szűkebb mérettűréseket.
Annak érdekében, hogy az ipari kerámiagyártás területén versenyképesek tudjanak maradni, a vevők követelményeinek magas szinten meg tudjanak felelni, 2011. október óta működik a vállalatnál az ISO 9001 minőségirányítási rendszert. Jelenleg MSZ EN ISO 9001: 2015 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkeznek.

www.izoceram.com