Ceramitec 2022

A ceramitec 2022. évi rendezésének kilátásai kedvezőek. Az ügyfelek már nagyon várják a június 21- 24 között Münchenben rendezendő szakkiállítást, ahol a szakemberek végre ismét szemtől szemben láthatják egymást, nem csak a képernyőn.
A ceramitec regisztrációk száma is megerősíti, hogy szinte az összes jelentős kerámiaipari cég jelen lesz. A három nagyméretű csarnokban C1-től C3-ig és külső kiállító helyeken a ceramitec 2022 minden kerámiaipari szegmensben kínál majd a klasszikus technológiákat az ipari kerámiától a műszaki kerámiáin át a porkohászatig.
A kiállítást több szakmai fórum egészíti ki ( részletek itt ), amely műszaki kerámia, az adalékanyaggyártás, a porkohászat és a kerámia anyagok előállítása területén számol be a legújabb fejleményekről. A C1-es csarnokban külön programon mutatják majd be a különböző nemzeti és EU is pályázatok eredményeit.

A Magyar Kerámia Szövetség 60 nm-es bemutatóján (C pavilon 141 stand) megjelenő 4 + 2 kiállító - Bakony Ipari Kerámia, Dualinvest, Motim Műkorund, Thermokerámia, Gránit Csiszolókorong, QMC - mellett önállóan, illetve a konszern kiállítóhelyén megtalálható lesz még további 5 magyar kerámiaipari vállalat ajánlata is. Ezzel a lehető legszélesebb körben elérhető lesz a partnerek részére a magyar műszaki kerámiaipar szinte teljes kínálata.

A Ceramitec mellett az Automatica - az automatizálás és robotika -, valamint az Analytica, - a laboratóriumi technológia, elemzés és biotechnológia vezető nemzetközi szakvásárai is megrendezésre kerülnek Ez a két további szektor egy időben történő bemutatkozása előnyt jelent a résztvevőknek, hiszen olyan átfedések vannak a területek között, amelyek lehetővé teszik a vásárokon átívelő szinergiák kiaknázását is.
Amennyiben látogatóként érdeklődik a vásárról keresse meg Szövetségünket.

Tovább a Ceramitec 2022 oldalára