Interkerám

Vissza az előző oldalra

Az INTERKERÁM Kft 1990-ben alakult társaság, amelynek közel 20 munkatársa gyors, pontos szállítással, és szakértő tanácsadással vált a hazai szilikátipar teljesítő képes, sikeres cégévé.
Tevékenységük a kerámia-, zománc-, és üvegipar területére koncentrálódik.
A porcelán-, kerámia-, és burkolóipari felhasználók valamint kályhacsempe gyártók mellett nagy figyelmet fordítanak speciális partnereikre így a műszaki kerámia készítőkre, a kézművesekre, kisiparosokra, művészekre és iskolákra is.
Az Európa-szerte ismert piacvezető külföldi szállítóik, mint az Imerys Tableware, Goerg & Schneider, Nabertherm illetve a Ferro cégek termékei mellett a speciális igényeket saját massza és mázgyártással egészítik ki.
Jól felszerelt technológiai laboratóriumuk lehetőséget biztosít a legfontosabb alkalmazástechnikai kísérletek elvégzésére, és a folyamatos minőség ellenőrzésre.
Ügyfeleiket kecskeméti vagy budapesti üzleteikből közvetlenül, illetve egyre szélesedő viszonteladói hálózatukon keresztül szolgálják ki.
A komfortosabb ellátás érdekében termékeiket rövid határidőn belül a felhasználók telephelyére tudják szállítani saját gépjárműveikkel, illetve postai csomagküldés keretében, valamint webáruházaik - www.agyagbolt.hu  illetve a www.tuzzománcbol.hu -  éjjel nappal partnereik rendelkezésére állnak.

www.interkeram.hu