Refratechnik Hungária

A Burton Kiln Furniture Kft. sátoraljaújhelyi üzemét 2005. augusztus 31-én alapította németországi székhelyű anyavállalat.
2013. augusztus 22-én tulajdonos váltás miatt jött létre a Refratechnik Hungária Kft. A cégcsoport több évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik és komplett, hőtechnikailag világszínvonalú rendszereket tud szállítani újonnan épülő vagy technológiát modernizáló cserépgyárak részére ( kordierit-technológia) és speciális égetési segédeszközöket, rendszereket szemétégetők, az acélipar és az alumíniumipar részére (NSiC-technológia). Minden gyártmány hosszú távú szervizszolgáltatásokkal egészül ki. Az anyavállalat végzi a kereskedelmi és marketing tevékenységet, a Refratechnik Hungária Kft. pedig a terméktervezést és gyártást. A nemzetközi Refratechnik Holdinghoz való csatlakozás megnyitotta a lehetőséget a kutatás-fejlesztési folyamatok és a vevőigényeket magasabb szinten történő kielégítése számára. A vállalkozás integrált menedzsmentrendszereket működtet: ISO 9 001, ISO 14 001, ISO 50 001.

www.refra.com