Dualinvest

Vissza az előző oldalra

A DUALINVEST 1997-ben alakult vállalkozás azzal a céllal, hogy a világ fejlett országaiban széles körben alkalmazott tűzálló kerámiaszálak magyarországi értékesítését a meglévő értékesítési tapasztalatok birtokában tovább folytassa és alkalmazásukat kiterjessze az ipar széles területére. Távlati cél egy korszerű, teljes tűzállóanyag-választék kínálata.

A társaság a legfejlettebb gyártási technológiával rendelkező amerikai UNIFRAX magyarországi képviseletét látja el. Az értékesítés saját szervezetén, valamint viszonteladókon keresztül történik.

A DUALINVEST a kerámiaszálak alábbi típusait forgalmazza és dolgozza fel.

FIBERFRAX® Szilcium/Alumínium szál 1260°C osztályozási hőmérsékletben
FIBERFRAX® Szilicium/Alumínium/Zirkónium szál 1430°C osztályozási hőmérsékletben
INSULFRAX® Kalcium/Magnézium/Szilika kerámiaszál 1100°C osztályozásban
ISOFRAX® Magnézium/Kalcium alapú kerámiaszál 1260°C osztályozásban

A szálak tiszta oxidok keverékéből készülnek elektromos kemencében megolvasztva. Az alapanyagok jó minőségének szigorú ellenőrzése és a fejlett gyártási technológia biztosítja a termékek magas minőségét s ez nagyon fontos a DUALINVEST által forgalmazott és feldolgozott termékek teljes rangsorában.

Az anyagok megjelenési formája nagyon széles: Ömlesztett szál, paplanok, lapok, modulok, szövetek, zsinórok, illetve ezekből további feldolgozással kapott termékek.

DUALINVEST szolgáltatás

Elsődleges jelentőségű a vásárlói szolgáltatások nyújtása. A DUALINVEST szolgáltatási rendszere a vevőkkel való rendszeres és szoros kapcsolatból a legelőnyösebb megoldások kifejlesztéséből, ezek megvalósításából ellenőrzéséből, a végeredmények elemzéséből áll.

Alkalmazások

A kerámiaszál és az ebből készült termékek tulajdonságai miatt a kerámiaszálakat különböző ipari területeken más termékek helyettesítésére (pl:. azbeszt) komplett tűzálló szigetelés elkészítésére egyaránt használják. A legelterjedtebb felhasználás az ipari berendezések, kemencék hőszigetelése magas hőmérsékleten, különös tekintettel a szakaszosan működő berendezésekre.

Acélipar, egyéb fémipar, kerámiaipar, petrolkémia, ezek a területek azok amelyek tradicionálisan leginkább előnyét élvezik a kerámiaszálak felhasználásának, míg mások például a háztartási berendezések (gáz- elektromos- mikrohullámú sütő), autóipar (katalizátor, fékbetét), a passzív tűzvédelmi rendszerek (épületek esetén), fém és műanyagmátrixokban mint adalékanyag; mind szélesítik a kerámiaszálak felhasználási skáláját.

A siker kulcsa az eladás előtti, alatti és utáni szerviz!

www.dualinvest.hu